Tehničko obezbeđenje
Preduzeće Polar Security vrši usluge
  • samostalnog projektovanja elektronskih sistema bezbednosti, montažu i servis protivprovalnih i protivpožarnih alarmnih uređaja, video sistema za nadzor i daljinski nadzor i upravljanje elektronskim sistemima bezbedosti
  • daljinsku kontrolu i nadzor objekata pod zaštitom
  • ugradnju i korišćenje kartičnih sistema koji omogućavaju precizne podatke o ulasku i izlasku iz objekata i ograničavanje pristupa određenim prostorijama u zgradi neovlašćenim licima
  • video nadzor nad obezbeđivanim prostorom
  • kombinaciju video nadzora i alarmnih sistema za zaštitu od provala, požara i iznenadnih pojava plina.

Protivprovalni sistemi predstavljaju veoma važan i osetljiv deo sveobuhvatne zaštite objekata. Sagledavanjem svih parametara i pravilnim projektovanjem sistema dobija se zaštita krojena po meri korisnika.
U zaštiti spoljnjeg i unutrašnjeg prostora najčešće koristimo infracrvene detektore pokreta,detektore loma stakla i infracrvene barijere.

Sitemi CCTV ili tzv. Video nadzor, je tehnologija koja je u poslednjih nekoliko godina doživela najveći tehnološki napredak. Stalnim razvojem analognih i digitalnih kamera, velike kompanije su dobrim odnosom cene i kvaliteta, učinile opremu dostupnu širem broju korisnika. Postavljanjem digitalnih snimača sa mrežnim izlazom možete pratiti kretanja u Vašem objektu iz bilo koje tačke na svetu putem interneta.

Sistemi kontrole pristupa, najčešće se kombinuju sa sistemima za evidentiranje radnog vremena ali mogu biti i samostalni deo sveobuhvatne tehničke zaštite. U novije vreme koriste se sistemi sa uređajima koji očitavaju papilarne linije tzv. otisak prsta. Analizom osoba koje su bile u određenoj prostoriji kao i ograničavanjem kretanja u velikim industrijskim kompleksima, kao i u prostrijama gde postoji potreba za ograničavanjem pristupa neovlašćenim licima, postiže se jasna slika stanja celokupne bezbednosti sistema.

Svi uređaji koje Vam nudimo su visokog kvaliteta i potiču od renomiranih svetskih proizvođača (JVC, Samsung, Computar, AverMedia, Paradaox) iza čijih imena stoje tradicija i kvalitet.

Ulaganje u sisteme tehničke zaštite a time i u protivprovalne sisteme treba posmatrati kao investiciju a ne kao trošak.